< terug naar overzicht

Van 19 tot en met 21 oktober jl. vond in de RAI in Amsterdam de MobiliteitsRAI plaats. Een evenement waar diverse ondernemers op het gebied van automotive, wegtransport en carrosserie- en trailerbouw samenkomen om kennis uit te wisselen en te netwerken. 

Een nieuw evenement waar meer dan 100 merken op het gebied van carrosserie, trailer en inbouw, 16 bedrijfswagenmerken en 9 truckmerken zich presenteerden. Naast de vakbeurs waarop diverse ondernemers aanwezig, waren er ook kennissessies waarin actuele onderwerpen werden behandeld en was er een verdiepend congresprogramma. 

Namens onze branchegroep Automotive hebben Marcel van den Ende en Jannine Meijer dit evenement bezocht. Op de vakbeurs waren allerhande nieuwe ontwikkelingen te zien, onder andere op het gebied van autonoom en elektrisch rijden. Een in het oog springend voorbeeld daarvan was de Streetscooter; een volledig elektrische bestelwagen die inmiddels ook in Nederland intrede heeft gedaan. Ook bood dit evenement de branchegroep Automotive de gelegenheid met bestaande relaties van kantoor op onder meer carrosseriebouw te spreken over ontwikkelingen in hun branche. Kortom; een inspirerend evenement.

Informatie

Hebt u vragen op het gebied van automotive, kunt u contact opnemen met Marcel van den Ende (vandenende@lvh-advocaten.nl) of Jannine Meijer (meijer@lvh-advocaten.nl).