Werken bij LVH advocaten

Home » Over LVH » Werken bij LVH Advocaten

Een op je lijf geschreven baan bij een rechtgeaard Rotterdams bureau

Het kantoor

Als Rotterdams advocatenkantoor is LVH actief voor regionaal, nationaal en internationaal georiënteerde ondernemingen met vestigingen in met name Zuidwest-Nederland. Onze cliënten weten zich bij ons verzekerd van dienstverlening van hoge kwaliteit. De advocaten van LVH zijn gefocust op een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Want hoe beter de synergie, hoe beter we in staat zijn de essentie van vraagstukken te doorgronden en effectieve juridische oplossingen te presenteren naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Voor veel van onze zakelijke relaties vervullen we dan ook de rol van huisjurist: het vaste en vertrouwde aanspreekpunt voor alle juridische vragen.

De huisvesting

LVH is gevestigd in het World Port Center op de Kop van Zuid. Ja inderdaad, pal náást Hotel New York. Zelden is het hier op de kade windstil. In de verte hoor je meeuwen krijsen. Taxiboten varen af en aan, met opspringend water in hun kielzog. LVH is gevestigd op de 27e verdieping in strakke eigentijdse architectuur. Intrigerende hoogbouw in het vlakke Nederland. Eenmaal boven geniet je van adembenemend mooi uitzichten over het hippe, zelfbewuste Rotterdam. In de diepte kijk je uit op de Maas en aan de andere kant de Rijnhaven waar nieuwe torens verrijzen en het Rijnhavenpark en stadsstrand in ontwikkeling is. Hier ontstaat onder je ogen een bruisend tweede stadscentrum, dat wordt gekenmerkt door historische kades, industriële monumenten, hoogbouw architectuur en vergezichten over het water waarin de zon weerspiegelt. Welkom bij LVH! Een magnifieke plek om te werken.

De cultuur

Rechtgeaard Rotterdams. Dat zijn we. Hard werkend zonder poeha, met passie voor het vak. En ook: direct, eerlijk en loyaal. Ondernemend voor ondernemers. Wij kennen onze cliënten door-en-door: ze waarderen onze Rotterdamse werkmentaliteit en no nonsense manier van zakendoen. Onze kantoorlocatie is iconisch voor de identiteit van LVH. De hoogbouw architectuur ademt de cultuur van het grootstedelijke bedrijfsleven, tegelijk blijven we hier op de 27e verdieping met beide benen op de grond. We pretenderen niet meer te zijn dan een middelgroot kantoor. Dat heeft voor onze medewerkers beslist voordelen. Ons advocatenkantoor is groot genoeg voor boeiende zaken en klein genoeg voor een informele sfeer. Collega’s gaan kameraadschappelijk met elkaar om en lopen gemakkelijk elkaars kamer binnen. Tijdens borrels, sportevents en personeelsuitjes leren we van onszelf èn onze collega’s verrassend nieuwe kanten kennen. En natuurlijk zijn we present bij uiteenlopende zakelijke netwerken, zoals een golf netwerk, de businessclub van een Rotterdamse betaald voetbal organisatie, een ontbijtnetwerk of een branche georiënteerde vereniging. Welk netwerk past eigenlijk bij jou?

Het arbeidsklimaat

LVH is een eigentijdse werkgever. Bij LVH hechten we aan een goede werksfeer en vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. De diversiteit aan individuele persoonlijkheden in combinatie met de goede onderlinge verstandhouding van onze collega’s leidt tot een inspirerend arbeidsklimaat waarin de beste dienstverlening tot stand komt. Wij creëren ruimte voor jóuw persoonlijke groei. Daarbij investerend in scholing. Heldere afspraken over wat we in wederkerigheid van elkaar verwachten leggen we objectief vast, zodat we ze te allen tijde kunnen raadplegen en elkaar erop kunnen aanspreken. We geven je het vertrouwen en bieden de vrijheid, verantwoordelijkheden en bevoegdheden om waar te maken wat we als LVH beloven. We staan open voor jouw ideeën. Om jou in staat te stellen te excelleren, bieden we ondersteuning op alle mogelijke gebieden en streven we naar een arbeidsklimaat waarin alle voorwaarden zijn gecreëerd om advocatuur ‘als topsport’ te kunnen bedrijven. De kwaliteit die wij leveren, is bovenal een teamprestatie, dus veel meer dan een optelsom van individuele prestaties.

Jouw inbreng

Om te beginnen nodigen we je uit om je niet al te zeer aan te passen. Blijf alsjeblieft authentiek en jezelf nabij. Vertel! Wie ben jij? Wat zijn je wensen? Wat heb jij nodig om lekker te werken, je talent te benutten en je ambitie waar te maken? Wij helpen je om jouw functie vorm en inhoud te geven op jóuw eigen manier. Eerlijk is eerlijk: ook uit eigenbelang. Want hoe beter jouw performance aansluit op je persoonlijke wensen en kwaliteiten, hoe groter de kans dat we slagen in onze gezamenlijke missie: waar mogelijk de hoge verwachtingen van onze cliënten overtreffen. Wij stimuleren onze medewerkers dan ook om te horen tot de besten in het vak. Maar ook om actief bij te dragen aan de groei en goede naam van onze onderneming. We zien graag een initiatiefrijk iemand met durf, die ook buiten de lijnen kan kleuren en ongebaande paden niet uit de weg gaat. We gunnen je volop nieuwe ervaringen op te doen die je professionele leven verrijken.

De kennismaking

Je merkt: wij ontmoeten graag goede en bevlogen mensen. Mensen met een gedeeld hoog ambitieniveau. Bij voorkeur kandidaten die weten wat ze willen en wat niet. Het liefst mensen die gaan voor een 8 en willen doorgroeien naar een 9. Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Bel dan 010 209 27 76, en maak een afspraak met Peter Verheijden. Of stuur een beknopte sollicitatie naar werkenbij@lvh-advocaten.nl.

Meer over ons:

CONTACT

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen doen?
Neem contact met ons op.