Contact

Home » Neem contact op met LVH advocaten

LVH advocaten,
advocaten voor ondernemers

Bent u overtuigd, of wilt u door ons overtuigd worden, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail, of door het invullen van het onderstaande contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk zodat u niet langer in onzekerheid zit.

AUTO

Op alle belangrijke aanvoerwegen (A20, A13, A15, A16) naar Rotterdam wijzen borden richting Rotterdam Centrum/Erasmusbrug. Via een overzichtelijke stadsas is de Erasmusbrug eenvoudig te bereiken.

Verkeer komende vanaf de zuidkant van de rivier de Nieuwe Maas slaat voor de Erasmusbrug linksaf de Wilhelminapier op.

Verkeer komende vanaf de noordzijde van de rivier de Nieuwe Maas, gaat eerste de Erasmusbrug over en neem dan de eerste afslag rechts.

OPENBAAR VERVOER

De Kop van Zuid biedt een waaier aan openbaar vervoer zoals tram, bus en metro. Via het ondergrondse metrostation Wilhelminaplein heb je binnen enkele minuten toegang tot het centrum, Rotterdam Ahoy en het Centraal Station met binnen- en buitenlandse verbindingen naar België, Frankrijk en Engeland.

Naast het metrostation bevindt zich tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen trams 20, 23 of 25 vanuit centrum van de stad en vanaf het Centraal Station.

Bezoekadres

World Port Center Rotterdam
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam

Telefoon : 010 209 27 77
Fax : 010 209 27 78
E-mail info@lvh-advocaten.nl

Bezoek onze Linkedin pagina

CONTACT

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen doen?
Neem contact met ons op.