Conflicten2021-12-29T14:32:48+00:00

Conflicten

Home » Specialismen » Conflicten

Conflicten

Ondernemen is een gecompliceerde bezigheid. Het is iedere dag kansen zien en benutten, communiceren, afspraken maken, afspraken uitvoeren, risico’s nemen enzovoort. Een foutje is snel gemaakt en een misverstand of miscommunicatie kan de beste overkomen. Vaak is zoiets snel opgelost of uitgepraat, maar soms ontstaat een conflict.

Als de belangen groot zijn is het oplossen van zo’n conflict niet altijd eenvoudig. Belangrijk is dan, dat u tijdig en goed geïnformeerd bent over uw juridische positie en uw juridische mogelijkheden. Gelijk hebben is immers niet altijd hetzelfde als gelijk krijgen. Als ondernemer is het voor u essentiëel om goed geïnformeerd uw strategie te kunnen bepalen en te kunnen beslissen hoe u verder gaat met het conflict. Kan dat alsnog in onderling overleg tot een oplossing worden gebracht of moet het aan de rechtbank worden voorgelegd.

Wordt gekozen voor het laatste dan is van groot belang dat uw verhaal zo goed en overtuigend mogelijk bij de rechter over het voetlicht wordt gebracht. U en uw advocaat zijn een team met een gezamenlijk doel: de rechter overtuigen en een goed resultaat bewerkstelligen.

Meer over conflicten:

klik verder als u meer wilt weten hoe wij u kunnen adviseren over de volgende gebieden/onderwerpen:

GESPECIALISEERDE ADVOCATEN

Dit zijn onze advocaten die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

Gentia Niesert

+31 10 209 27 77
niesert@lvh-advocaten.nl

(meer…)

Bouwe Bos

+31 (0)10 209 27 63
bos@lvh-advocaten.nl
(meer…)

Hans Rijntjes

+31 (0)10 209 27 55
rijntjes@lvh-advocaten.nl
(meer…)

Meer over conflicten

Testament geldig? – Twijfels over testament? – Misbruik van Ouderen?

november 30, 2020|

We worden ouder. Dan komt voor velen het nadenken over het opstellen van een testament. Wat wil ik dat er gebeurt met mijn vermogen na mijn overlijden? Toch kunnen er ook met een testament vragen ontstaan bij nabestaanden. Ouderdom komt met gebreken, zo luidt het gezegde. Bij maar liefst een kwart van de 80-plussers speelt een vorm van dementie. Ook kan ouderdom de wereld ‘kleiner’ maken en kunnen bejaarde ouderen kwetsbaarder zijn voor misbruik. Kwesties die van invloed kunnen zijn op het testament.

Vernietiging borgstelling rechtsgeldig?

april 3, 2020|

Voor sommige rechtshandelingen heeft een echtgenoot toestemming nodig van de andere echtgenoot. Als de toestemming ontbreekt kan de andere echtgenoot de rechtshandeling vernietigen. Dit geldt onder bepaalde omstandigheden ook voor het verschaffen van borgstellingen.

Go to Top