LVH en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Home » Over LVH » Maatschappelijk verantwoord ondernemen

LVH Advocaten en duurzaamheid

LVH Advocaten is gevestigd op de 27e etage van het World Port Center (WPC) te Rotterdam.
We zijn er trots op dat het WPC zowel een BREEAM certificaat als een WELL Gold certificaat heeft en daarmee oog heeft voor duurzaamheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers van het WPC.

Meer over ons:

LVH Advocaten sponsor van AeroDelft!

Our future flies in clean skies” is het motto van AeroDelft. Een motto waar LVH Advocaten zich graag aan verbindt.

AeroDelft is een stichting waar studenten van de TU Delft werken aan een heel mooi project ter verbetering van de luchtvaart. Het project Phoenix, waarin zij zich tot doel hebben gesteld om te bewijzen dat uitstootvrije luchtvaart mogelijk is door ’s werelds eerste door vloeibare waterstof aangedreven vliegtuig te ontwikkelen. Door dit te realiseren zou de luchtvaart vele malen “groener” kunnen worden dan dat het nu is.

Het komende jaar gaan wij AeroDelft met allerhande juridische zaken helpen waar zij mee te maken krijgen. Één van de eerste dingen die wij bijvoorbeeld voor hen hebben gedaan, is het sponsorcontract opstellen voor de levering van een “normaal” vliegtuig dat zij gaan ombouwen naar een door vloeibare waterstof aangedreven vliegtuig. Verder zullen wij hen waar nodig van juridisch advies voorzien, of dat nu om commerciële contracten, sponsorovereenkomsten of geheimhoudingsverklaringen gaat.

Het partnership met AeroDelft sluit perfect aan bij de luchtvaartpraktijk van ons kantoor. Heeft u over het partnership of luchtvaartzaken vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Ambassadeur Nederlands Fotomuseum

LVH Advocaten is ambassadeur van het Nederlands Fotomuseum.

Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is het nationale museum voor fotografie met een indrukwekkende collectie van meer dan 5,5 miljoen beelden. Het museum laat fotografie in al haar facetten zien: documentair en experimenteel, hedendaags en historisch. Naast tentoonstellingen met grote namen uit de Nederlandse en internationale fotografiewereld, toont het museum met regelmaat werk uit eigen collectie. Die vertegenwoordigt een belangrijk deel van het visuele erfgoed van Nederland.

Tentoonstellingen

Het Nederlands Fotomuseum presenteert jaarlijks circa tien tentoonstellingen. Historische en hedendaagse fotografie, Nederlands en internationaal, wisselen elkaar af. Meer dan eens programmeert het museum installatiekunst, waarin fotografie of film een rol speelt. In de afgelopen jaren werd werk van fotografen als Henri Cartier-Bresson, Nan Goldin, Lewis Hine, Alfredo Jaar, Josef Koudelka en Viviane Sassen in grote tentoonstellingen gepresenteerd. Het museum heeft daarnaast oog voor jong talent. Dat bewijst jaarlijkse Steenbergen Stipendium en de tentoonstellingsreeks Quickscan NL.

Met regelmaat richt het museum zich op eigen producties. De museumcollectie is daarvoor een bron van inspiratie en onderzoek, waaruit schitterende tentoonstellingen en publicaties voortkomen. Producties komen ook geregeld tot stand in samenwerking met buitenlandse partners als BOZAR (Brussel), Le Bal (Parijs), Magnum Photos (Parijs) en MAPFRE (Madrid).