ons team

Home » Peter Verheijden

Peter Verheijden

Gespecialiseerd in:
Onderneming en zaken doen en Personeel

Bel Peter via:
+31 (0)10 209 27 76

stuur e-mail
Download Vcard

Peter Verheijden is mede-oprichter van LVH Advocaten. Heeft veelzijdige ervaring in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. In het bijzonder op het gebied van samenwerkingen, ontvlechtingen, overnames, opvolgingen, reorganisaties en individuele ontslagkwesties. Sommige van die veranderingsprocessen nemen veel tijd in beslag, omdat daarbij uiteenlopende belangen spelen en dus niet alle harde en zachte feiten en argumenten onmiddellijk ter tafel komen. Peter Verheijden vergelijkt het met een goed schilderij: ‘Dat vertelt ook niet alles in één keer, maar toont een gelaagde werkelijkheid. Ook in mijn werk word ik geprikkeld het verhaal achter het verhaal te ontdekken.’

Hij is direct, open en betrokken. Legt gemakkelijk contact. Heeft een brede belangstelling en interesse in mensen. Hij geniet van het doorgronden van drijfveren, ambities, dilemma’s en besluitvormingsprocessen. Peter fungeert op een breed terrein als vertrouwenspersoon, sparringpartner en belangenbehartiger van zijn cliënten.

Verheijden kent zichzelf en zijn kwaliteiten. Weet wanneer en op welke specialistische deelterreinen hij anderen moet inschakelen om een hogere performance te bereiken. Peter staat zowel in- als extern te boek als een teamplayer. ‘Samenwerken’, zegt hij, ‘leidt tot oplossingen die je in je eentje nooit had kunnen bedenken.’ Verheijden gaat voor het hoogst haalbare. Op basis van de resultaten die hij boekt, wordt hij geregeld door cliënten bij nieuwe relaties aanbevolen.

Peter voelt zich evenzeer advocaat als ondernemer. Ontleent zijn werkplezier even goed aan de uitoefening van zijn vakmanschap in de rechtsgebieden waarin hij is gespecialiseerd als aan de bedrijfsvoering van LVH Advocaten, het beheren van de relaties en alles wat daarbij komt kijken.

Peter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Ondernemingsrecht (sub Agentuur en Distributie + Fusies en Overnames + Vennootschappen) en Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Artikelen geschreven door Peter Verheijden

Logistiekdag 2017: ‘Samen is niet alleen’

maart 2, 2017|

Op 9 februari jl. vond de jaarlijkse Logistiekdag in Tilburg plaats. Tijdens dit evenement kunnen logistieke professionals zich tijdens het workshopprogramma en het congres laten bijpraten over de laatste marktontwikkelingen. Namens de branchegroepen Transport & Logistiek en Haven & Handel van Leeman Verheijden Huntjens Advocaten waren Peter Verheijden en Justin de Vries aanwezig.

Go to Top