Gentia Niesert

Gespecialiseerd in:
Conflicten en onderneming en zaken doen

Bel Gentia via:
+31 10 209 27 77

stuur e-mail
Download Vcard

Opleiding

Gentia Niesert rondde in 2016 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Een jaar later behaalde zij haar master Privaatrecht aan dezelfde universiteit.

Advocaat bij LVH

Sinds november 2021.

Functie en feiten

Gentia is na haar rechtenstudie in 2017 als juridisch medewerkster aan de slag gegaan bij een ander Rotterdams kantoor. In 2019 is Gentia beëdigd als advocaat en in 2021 heeft Gentia de overstap gemaakt naar LVH Advocaten.
Binnen LVH Advocaten drijft Gentia een algemene civiele praktijk, waarbij de focus met name ligt op het verbintenissen-, proces-, contracten-, ondernemings-, beslag- en executierecht. Zij staat zowel ondernemers als particulieren bij.

Expertise

Conflicten en onderneming en zaken doen

Competenties

Gentia legt makkelijk contact en is gedreven in haar vak. Zij helpt haar cliënten graag verder. Geregeld weet zij partijen dichter bij elkaar te brengen door het treffen van een minnelijke schikking. Ook staat zij haar cliënten regelmatig bij in civiele procedures. Gentia stelt bij de behandeling van een zaak altijd het belang van haar cliënt voorop.

Registratie rechtsgebieden NOvA

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur heeft Gentia in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: algemene praktijk (burgerlijk recht). Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Persoonlijke eigenschappen

Gedreven, sociaal en oplossingsgericht

Artikelen geschreven door Gentia Niesert