< terug naar overzicht

Om haar visie op de manier waarop een advocatenkantoor haar cliënten zo goed mogelijk van dienst kan zijn nog beter te kunnen realiseren, verhuist Leeman Verheijden Huntjens Advocaten per 1 maart 2020 naar een nieuwe locatie: het World Port Center (WPC) aan de Wilhelminakade te Rotterdam.

Samenwerking voor het gemeenschappelijk doel

“Wij zijn niet een advocatenkantoor waar cliënt, advocaat en ondersteunende medewerkers ver van elkaar af staan. We streven naar een platte organisatie waar iedereen gelijk is en ieder zijn eigen taak heeft in ons gezamenlijk doel de cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een modern gebouw waar alle medewerkers zich op één verdieping zullen bevinden past daarbij, want samenwerking is essentieel. Om ons doel zo goed mogelijk te bereiken is het belangrijk om elkaar veel te zien en makkelijk bij elkaar binnen te lopen om op die manier snel te kunnen schakelen,” vertelt Bouwe Bos, partner bij Leeman Verheijden Huntjens Advocaten.

Tijd voor een volgende stap

Het monumentale pand in het Scheepvaartkwartier waar het advocatenkantoor de afgelopen 10 jaar gehuisvest is geweest, strookt inmiddels dan ook niet meer met deze visie. “We hebben altijd veel complimenten gehad over het prachtige pand en er met veel plezier gewerkt, maar het is tijd voor een volgende stap. Dat we dan terecht mogen komen op de Wilhelminapier, is heel mooi. Wij vinden dat nu al een van de meest bruisende woon- en werkplekken van Rotterdam en dit wordt de komende jaren alleen nog maar beter met de geplande ontwikkelingen op de pier en het Rijnhaven district”, aldus nog steeds Bouwe Bos.

World Port Center

Het WPC gebouw was de eerste toren op de Wilhelminapier en is bekend als huisvesting van het Rotterdamse Havenbedrijf. De toren ontwikkelt zich inmiddels tot multi tenant gebouw. Met LVH is de eigenaar van mening dat een open karakter en gastvrije beleving voor haar bezoekers van groot belang is. Ten behoeve daarvan zal in 2020 onder meer een volledige renovatie en herinrichting van de entree plaatsvinden waarbij gastvrijheid voorop staat. 

Duurzaamheid is een andere belangrijke pijler voor het WPC gebouw. Zo staat het op de lijst voor Breeam- en Well-certificering. Een voorbeeld van een slimme duurzaamheidsoplossing zijn de koelinstallatiesystemen die hun koelcapaciteit via het water uit de Maas verkrijgen.

De 887 m² kantoorruimte die Leeman Verheijden Huntjens zal betrekken, ligt op de 27e verdieping van het World Port Center. Vanaf 1 maart 2020 zal het kantoor officieel verhuisd zijn naar deze nieuwe locatie.

Over Leeman Verheijden Huntjens Advocaten

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is een Rotterdams advocatenkantoor dat zich richt op juridische dienstverlening aan bedrijven. Vanzelfsprekend zijn onze diensten van hoge vakmatige kwaliteit. Minstens zo belangrijk is de wijze waarop wij ons werk doen: betrokken, helder, en snel.

De kwaliteit die wij leveren is een teamprestatie en niet een optelsom van individuele prestaties.
Ons succes wordt bepaald door de mate van tevredenheid van onze klanten. Wij zijn alleen tevreden wanneer een cliënt de overtuiging heeft bij ons in goede handen te zijn en vindt dat hij een collega-ondernemer een dienst bewijst door hem naar ons door te verwijzen. En wanneer onze medewerkers bekenden stimuleren om bij ons te komen werken.

Als bedrijf streven wij naar kwalitatieve groei. Iedereen levert daaraan zijn of haar bijdrage. Wij stimuleren onze medewerkers uiteraard om te horen tot de besten in het vak. Maar ook om actief bij te dragen aan de groei en goede naam van onze onderneming. Bijdragen op een manier die het best past bij iedere individuele medewerker. Want alleen dan kunnen onze medewerkers hun talenten optimaal ontplooien en het best slagen in onze gezamenlijke missie: het binden van onze cliënten aan ons bedrijf door te voldoen aan hun verwachtingen en deze, waar mogelijk, te overtreffen.

Afbeelding

Categories: berichten, nieuws