< terug naar overzicht

Het multimodaal vervoer in Nederland is constant in beweging. Achterlandverbindingen, schaalvergroting, volumes, digitalisering en kosten. Allemaal onderwerpen die dagelijks aan de orde komen. Expediteurs, verladers, vervoerders, op- en overslagbedrijven en ondernemers uit de hele Transport & Logistiek sector kwamen op 19 oktober 2017 bijeen op het NT Multi Modal Event.

Namens de branchegroep Transport & Logistiek hebben Hein Kernkamp en Menno van den Berg deelgenomen aan dit bijzondere event in Zwolle: de verbinding voor vervoerders tot het ‘achterland’. Met een opkomst van circa 300 vertegenwoordigers uit de sector stond er een divers programma op de agenda. In de ochtend konden de deelnemers een bedrijfsbezoek brengen aan één van vier prominente logistieke ondernemingen rondom Zwolle: Wehkamp, DHL, Scania en containerterminal MCS te Meppel. Een uniek kijkje in de keuken!

In de middag was er tijd voor inspirerende sessies met betrekking tot tal van recente onderwerpen en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal vervoer. Zaken als de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, congestie in de haven en keynote en kerncijfers in de economie stonden centraal. Voorts werd gediscussieerd over de ontwikkelingen rondom treinvervoer, introductie van ‘blockchain’ technologie en ‘Door-2-Door’ logistiek. Kortom, een zeer dynamische en informerende dag!

Informatie

Hebt u vragen over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 010 – 209 27 77 of per e-mail info@lvh-advocaten.nl.